کسب رتبه A و دوم معاونت غذا و دارو اراک در ارزیابی برنامه عملیاتی دانشگاه های سطح دو کشور

۰۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۹۴۵۴ اخبار اصلی
در ارزیابی عملکرد و رتبه بندی سالانه سازمان غذا و دارو، معاونت غذا و دارو اراک موفق به کسب رتبه A و دوم در بین معاونت های غذا و دارو سطح ۲ سراسر کشور شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، در گزارش نتایج ارزیابی و رتبه بندی سامانه ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو؛ معاونت غذا و دارو اراک  کسب رتبه A ارزیابی عملکرد در بین معاونت های غذا و دارو دانشگاههای سطح ۲ کشور موفق به کسب رتبه دوم شد.

شایان ذکر است هر ساله عملکرد معاونت های غذا و دارو سراسر کشور در زمینه های مختلف مورد بررسی و رتبه بندی قرار می گیرد.

روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک موفقیت ارزشمند این حوزه را در کسب رتبه A و دوم در نتایج ارزیابی و رتبه بندی سالانه در سامانه ارزیابی عملکرد ۱۴۰۰ در بین معاونت های غذا و دارو سطح دو دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور تبریک عرض می نماید.

کلید واژه ها: کسب رتبه معاونت غذا و دارو اراک