معاونت غذا و دارو اراک؛

پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت روز مهندس

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۰:۵۴ کد : ۲۹۶۸ اخبار اصلی
دکترعلیمرادیان معاون غذا و دارو در پیامی پنجم اسفندماه زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به تمامی تلاشگران این عرصه در حوزه سلامت، دانشگاه و معاونت غذا و دارو تبریک گفت.
پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت روز مهندس

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو در پیامی پنجم اسفندماه زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به تمامی تلاشگران این عرصه در حوزه سلامت، دانشگاه و معاونت غذا و دارو تبریک گفت.

شرح پیام دکتر عباس علیمرادیان به شرح ذیل است:

پنجم اسفندماه، خجسته میلاد دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است. بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.

اینجانب این روز را به کلیه مهندسین زحمتکش حوزه سلامت، دانشگاه و معاونت غذا و دارو تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است با الهام ازفناوری های نوین وخلاقانه و همسو با رعایت مقررات مهندسی و اخلاق اسلامی و حرفه ای اندیشه و روش مهندسان ایرانی برای همگان همانند گذشته الگو قرار گیرد.

رسول غفاری

کلید واژه ها: روز مهندس دکتر علیمرادیان پنجم اسفند