توزیع انواع آنتی بیوتیک‌ در استان مرکزی تا آخر هفته شتاب می‌گیرد

۱۸ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۴ کد : ۲۹۶۸۸ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: توزیع انواع آنتی بیوتیک‌ها در استان مرکزی تا آخر هفته، شتاب می‌گیرد.
توزیع انواع آنتی بیوتیک‌ در استان مرکزی تا آخر هفته شتاب می‌گیرد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ دکتر «عباس علیمرادیان» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آزیترومایسین، سفیکسیم و آموکسی کلاو از جمله آنتی بیوتیک‌هایی هستند که برای درمان انواع عفونت در کودکان و بزرگسالان تجویز می‌شود.

وی اظهار داشت: عرضه این نوع آنتی بیوتیک‌ها فقط با ارایه نسخه الکترونیکی پزشک ممکن است و فروش آزاد در داروخانه‌ها به علت قیمت گران، مقدور نیست.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک درباره کمبود انواع سرم نیز گفت: در هفته گذشته توزیع سرم در استان وضعیت مطلوب تری داشت و توزیع سرم در ابتدا با اولویت بیمارستان‌ها و سپس داروخانه‌های شبانه روزی و در مرحله بعدی مراکز جامع سلامت و سپس داروخانه‌های خصوصی است.

۱۸۰ داروخانه در استان مرکزی فعالیت دارند که از این تعداد ۱۴۰ داروخانه در بخش دولتی و بقیه در بخش خصوصی هستند.

کلید واژه ها: توزیع انواع آنتی بیوتیک‌