۹۰ هزار سرم از اول مهرماه وارد استان شد

۲۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۹۷۶۸ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت: ۹۰ هزار عدد انواع سِرُم از اول مهرماه مورد نیاز بیماران در مراکز درمانی و داروخانه های خصوصی استان مرکزی با هدف مدیریت مناسب توزیع شد.
۹۰ هزار سرم از اول مهرماه وارد استان شد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد:  موجودی سِرُم در داروخانه‌های بیمارستانی به صورت روزانه رصد می‌شود و تا رسیدن محموله‌های تخصیص داده شده این میزان موجودی مدیریت می‌شود.

وی اظهار داشت: تعداد بالای مراجعان به مراکز درمانی در پیک هفتم کرونا و نیاز به تزریق سِرُم، باعث توزیع نامتوازن سِرُم در بعضی از مناطق استان شد که با همکاری با سازمان غذا و دارو در زمان حاضر این مشکل مدیریت‌ شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: افزایش موارد مثبت کرونا و نیاز به تزریق سِرُم در بسیاری موارد، باعث مصرف بیش‌ از پیش سرم شده است و همین موضوع، در تأمین سرم مورد نیاز، مشکلاتی به وجود آورده بود.

دکتر علیمرادیان افزود: بیماران از تزریق خودسرانه سرم باید خودداری کنند و تزریق این دارو فقط باید با تجویز پزشک معالج صورت گیرد

کلید واژه ها: سرم معاونت غذا و دارو اراک