در پیامی صورت گرفت؛

پیام تبریک معاون غذا و دارو در پی انتصاب دکتر بهمن صادقی سده به معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۹۸۶ اخبار اصلی
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک: دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو انتصاب شایسته جناب آقای دکتر بهمن صادقی سده از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی جناب آقای دکتر جمالیان به سمت معاون درمان دانشگاه را تبریک گفت.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک: دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو  انتصاب شایسته جناب آقای  دکتر بهمن صادقی سده از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی جناب آقای دکتر جمالیان به  سمت معاون درمان دانشگاه را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل میباشد
بسمه تعالی
احتراما لازم می دانم حسن انتخاب و انتصاب حضرتعالی از سوی ریاست دانشگاه به عنوان معاون درمان دانشگاه را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نمایم. پرواضح است با این انتصاب شایسته  و تجارب ارزنده و مدیریت عالمانه  حضرتعالی ، با توکل به خداوند منان، شاهد بهبود روز افزون سلامت  جامعه خواهیم بود.
همچنین بدینوسیله   مراتب سپاس خود را از زحمات بی دریغ  و اقدامات ارزشمند، شایسته وخالصانه جناب آقای دکتر حسین سرمدیان  تقدیم میدارم.

کلید واژه ها: پیام تبریک