تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۳ کد : ۲۹۸۶۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۹۲
رئیس سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش ۴۰ درصدی مصرف آفت‌ کش‌ها هشدار داد.
تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ بهرام دارایی، روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا، با اشاره به تهدید ۲۰۰ نوع بیماری براثر غذای ناسالم، گفت: زنگ خطر افزایش ۴۰ درصدی مصرف آفت‌کش‌ها به صدا در آمده است.

وی با عنوان این مطلب که تضمین کیفیت غذا وظیفه ما است، افزود: عامل ۳۰ درصد ابتلاء به سرطان‌ها، تغذیه ناسالم است.

دارایی ادامه داد: زنجیره تأمین غذا نیاز به یکپارچگی دارد.

وی با عنوان این مطلب که برخی تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است، افزود: از هوش‌مصنوعی برای نظارت بر تقلبات گوشت، زعفران و روغن زیتون، استفاده می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سند جامع مدیریت زنجیره تأمین اصالت و سلامت غذا در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حال نهایی شدن است.

کلید واژه ها: تقلبات غذایی


نظر شما :