ممنوعیت فعالیت داروخانه‌ها خارج از ساعت کاری

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۹ کد : ۲۹۹۷۰ اخبار اصلی
داروخانه ها خارج از ساعت کاری اجازه فعالیت ندارند و با واحدهای متخلف برخورد می شود.
ممنوعیت فعالیت داروخانه‌ها خارج از ساعت کاری

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با اشاره به اینکه فعالیت خارج از ساعت داروخانه ها تخلف است گفت: فعالیت داروخانه روزانه بین ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب است و داروخانه‌ها برای تبدیل شدن از داروخانه روزانه به شبانه روزی باید چند شرط را رعایت کنند.

سیدعلی فاطمی افزود : داروخانه های شبانه روزی باید حداقل ۴۰ متر مربع باشند و از ۱۰ شب تا ۸ صبح نیز فعالیت کنند که برای آن ساعات باید مسئول فنی را به معاونت غذا و داروی دانشگاه ذی ربط معرفی کند.

وی گفت: سازمان غذا و دارو مسئول مستقیم بازرسی‌ها نیست و معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی وظیفه نظارت را برعهده دارند.

فاطمی افزود : هر داروخانه‌ای باید ساعات باز بودنش در رویت باشد؛ یعنی در پروانه داروخانه مشخص باشد داروخانه در چه ساعاتی باز و بسته است و این مورد باید به معاونت غذا و داروی دانشگاه اعلام شود.

او هشدار داد: در صورتی که داروخانه‌ای برخلاف ساعات اعلامی خود باز یا بسته باشد، تخلف محسوب شده و بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه‌ها آن را گزارش می‌دهند.

کلید واژه ها: ممنوعیت فعالیت داروخانه‌ها خارج از ساعت کاری