عبور از موج آنفولانزا با افزایش رعایت پروتکل ها و ارتقاء سطح خدمات درمانی

۰۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۵ کد : ۳۰۰۵۴ اخبار اصلی
فرماندار اراک میهمان جلسه این هفته هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بود.
عبور از موج آنفولانزا با افزایش رعایت پروتکل ها و ارتقاء سطح خدمات درمانی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، امیر هادی در حاشیه بازدید از معاونت غذا و دارو و در پایان جلسه با سرپرست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با افزایش میزان رعایت پروتکل ها و ارتقاء کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی می توان از این بیماری نیز به سلامت عبور کرد.

وی افزود: با توجه به شیوع آنفولانزا و توضیحات معاونت های مختلف دانشگاه، خوشبختانه تمهیدات خوبی برای مهار و کنترل این بیماری در اراک اندیشیده شده که امیدواریم با همراهی و همکاری مردم بتوان هر چه زودتر این بیماری را کنترل نمود.

وی تاکید کرد: افزایش تعداد تخت های بیمارستانی به همراه مراکز درمانی و همچنین پزشکان متخصص به خصوص در شیفت های شب و بعدازظهر یکی از اقدامات خوبی است که امیدواریم به کیفیت درمان و کنترل این موج کمک نماید.

هادی همچنین گفت: مسئولین امر و متولیان سلامت، توضیحاتی را در مورد کمبود برخی اقلام دارویی ارائه دادند که نشان از کمبود و اختلال کشوری است و امیدواریم هر چه زودتر مرتفع گردد.

کلید واژه ها: عبور از موج آنفولانزا معاونت غذا و دارو