بازدید معاون غذا و دارو اراک از کارخانه آب آشامیدنی آکارسو
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو به همراه دکتر غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی این معاونت از کارخانه آب آشامیدنی آکارسو به صورت سرزده بازدید کردند.
در این بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی راستای نظارت های معاونت، هدف از این اقدام را از وظایف ذاتی و رسالت این معاونت دانست و افزود: فراورده های آشامیدنی یکی از پر مصرف ترین فراورده های هستند که بهداشت و سلامت آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
دکتر علیمرادیان ادامه داد: از آنجایی که این فراورده ها در معرض آلودگی و رشد باکترهای مختلف هستند، توجه به بهداشت و سلامت آنها با بررسی و ارزیابی کیفی این محصولات، توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو به طور مداوم انجام می شود.
وی خاطر نشان می گردد کارخانه آب آشامیدنی آکارسو در زمینی به مساحت ۶ هزار و ۲۴۱ متر مربع و زیر بنای ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع زیر بنای سوله و یک هزار و ۲۶۰ متر زیر بنای انبار، ۹۰۰ متر مربع سالن تولیدفعالیت میکند.
انتهای پیام/
رسول غفاری
نظر شما :