۱۵۰ هزار سِرُم در استان مرکزی توزیع شد

۰۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۴ کد : ۳۰۱۲۰ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۱۵۰ هزار سِرُم در ۲ ماه اخیر با هدف تامین نیاز بیماران، در مراکز دولتی و خصوصی استان مرکزی توزیع شده است.
۱۵۰ هزار سِرُم در استان مرکزی توزیع شد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر «عباس علیمرادیان» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نیاز استان به کمتر از ۱۵۰ هزار سِرُم است اما به علت شیوع سرماخوردگی و آنفلوآنزا مصرف این نوع دارو افزایش داشته است.

وی اظهار داشت: اکنون در مراکز دولتی و بیمارستان های استان کمبود سِرُم وجود ندارد و این کمبود در مراکز درمانی بخش خصوصی احساس می‌شود که به زودی این نیاز برطرف خواهد شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سهیمه دارویی استان مرکزی از یک و پنج دهم درصد به یک و هفت دهم درصد افزایش یافته است.

دکتر علیمرادیان افزود: کاهش تولید، کاهش واردات و افزایش مصرف از جمله دلایلی است که موجب شده برخی اقلام دارویی در کشور و در نتیجه در سطح استان مرکزی با کمبود مواجه شود.

۱۸۰ داروخانه در استان مرکزی فعالیت دارند که از این تعداد ۱۴۰ داروخانه در بخش دولتی و بقیه در بخش خصوصی هستند.

کلید واژه ها: سرم معاون غذا و دارو اراک