توزیع ده هزار شیشه شربت آنتی بیوتیک تا پایان هفته در مرکزی

۱۵ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۰ کد : ۳۰۳۸۰ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از توزیع ده هزار شیشه شربت آنتی بیوتیک تا پایان هفته جاری در استان خبر داد.
توزیع ده هزار شیشه شربت آنتی بیوتیک تا پایان هفته در مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: یک محموله از شربت های آنتی بیوتیک وارد کشور شده که سهمیه استان مرکزی از این محموله ده هزار شیشه است که تا پایان هفته جاری در میان داروخانه ها توزیع می شود.

وی گفت: برای مدتی کمبود دارو در حوزه آنتی بیوتیک در سراسر کشور و در این استان وجود داشت که این مشکل با ورود مقداری دارو طی یکی دو هفته گذشته رو به بهبودی رفت و قرار بر این است تا پایان هفته جاری محموله دیگری نیز توزیع شود.

دکتر علیمرادیان در ارتباط با واکسن های آنفلوآنزا نیز بیان کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی برای تامین این واکسن ها در استان وجود ندارد و افراد می توانند به راحتی آن ها را از داروخانه ها تهیه کنند.

وی گفت: سه هزار دز واکسن خارجی آنفلوآنزا در میان داروخانه های استان توزیع شده است.

این مسئول تصریح کرد: مقدار واکسن آنفلوآنزای ایرانی نیز بدون هیچ محدودیتی در میان داروخانه ها توزیع شده و هیچ مشکلی در تامین آن ها وجود ندارد.

کلید واژه ها: توزیع شربت آنتی بیوتیک معاون غذا و دارو اراک