بازدید معاون غذا و دارو اراک از شرکت تولیدی شوینده زیبا رخش اراک

۰۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۳۰۸۳۰ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو به همراه مهندس گلستانی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از شرکت تولیدی و شیمیایی زیبا رخش واقع در شهرک صنعتی خیرآباد بازدید کرد.
بازدید معاون غذا و دارو اراک از شرکت تولیدی شوینده زیبا رخش اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو به همراه مهندس گلستانی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی این معاونت از کارخانه آب آشامیدنی آکارسو  به صورت سرزده بازدید کردند.
 در این بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی راستای نظارت های معاونت، هدف از این اقدام را از وظایف ذاتی و رسالت این معاونت دانست و افزود: فراورده های شوینده یکی از پر مصرف ترین فراورده های هستند که بهداشت و سلامت آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
دکتر علیمرادیان ادامه داد: از آنجایی که این فراورده ها در معرض آلودگی و رشد باکترهای مختلف هستند، توجه به بهداشت و سلامت آنها با بررسی و ارزیابی کیفی این محصولات، توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو به طور مداوم انجام می شود.

رسول غفاری

کلید واژه ها: بازدید معاون غذا و دارو اراک شرکت تولیدی شوینده زیبا رخش اراک