افزایش توزیع آنتی‌بیوتیک در مرکزی

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۵ کد : ۳۰۸۹۲ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی اراک از دسترسی آسان تر مردم به داروهای آنتی بیوتیک به نسبت هفته‌های گذشته خبر داد و گفت: شهروندان به صورت خودسرانه از این داروها استفاده نکنند.
افزایش توزیع آنتی‌بیوتیک در مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: به دلیل ورود به پیک آنفولانزا و کاهش توزیع آنتی‌بیوتیک، استان مرکزی طی هفته‌های گذشته با مشکلاتی مواجه بود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: با جذب سهمیه استان از واردات داروها و فعالیت مناسب‌تر شرکت‌های توزیع، این مشکل تا حد قابل توجهی رفع شده است.

علیمرادیان بیان داشت: اکنون تهیه داروهای آنتی‌بیوتیک با نسخه با سهولت بیشتری اتفاق می‌افتد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی افزود: با این حال مردم نباید از طریق خود درمانی رو به مصرف آنتی بیوتیک بیاورند.

کلید واژه ها: افزایش توزیع آنتی‌بیوتیک