کسب رتبه پنجم کشوری معاونت غذا و دارو اراک در دومین جشنواره تعالی کیفیت نظام سلامت

۲۳ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۶ کد : ۳۱۲۴۳ اخبار اصلی
در بین ۱۱۰ طرح ارائه شده در دومین جشنواره تعالی کیفیت نظام سلامت در شیراز، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک پس از ۵ مرحله داوری توسط ۲۰۰ ارزیاب، موفق به کسب رتبه پنجم کشوری شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد: در راستای نام گذاری سال جاری با عنوان سال "تولید دانش بنیان اشتغال آفرین" توسط مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز  دومین جشنواره تعالی کیفیت نظام سلامت را با عنوان "فرآیندهای دانش بنیان" در سطح ملی با حضور کلیه مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی و تحقیقاتی سراسر کشور برگزار کرد.

کارشناس مسئول معاونت غذا و دار‌و تشریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره، اشتراک تجربیات موفق استفاده از دانش روز در بهبود روش های انجام کار است، که موجب افزایش کیفیت، بهره وری، درآمدزایی، هوشمندسازی و صرفه جویی در مراکز زیرمجموعه وزارت بهداشت شده است. با برگزاری این جشنواره دستاوردهای علمی مراکز در سطح کشور توسعه یافته و گروه های توانمند امکان گسترش حوزه فعالیت خود درسطح ملی را به نمایش گذاشتند.

دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو ادامه داد: در این جشنواره ۱۱۰ طرح کشوری از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور شرکت کرده بودند. پس از ۵ مرحله داوری توسط ۲۰۰ ارزیاب، طرح پیشنهادی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک جزو ۵ طرح منتخب و برگزیده کشوری شد.

کلید واژه ها: کسب رتبه جشنواره کیفیت نظام سلامت معاونت غذا و دارو اراک