اجرای طرح مانور سراسری بازرسی از داروخانه های استان

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۱ کد : ۳۱۲۷۲ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از اجرای طرح مانور سراسری بازرسی از داروخانه های استان مرکزی خبر داد.
اجرای طرح مانور سراسری بازرسی از داروخانه های استان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان-معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به اینکه بازرسی از داروخانه های روزانه،شبانه روزی، بیمارستانی در دستور کار تیم های بازرسی معاونت غذا و دارو و سازمان تعزیرات حکومتی قرار دارد؛ اظهار داشت:در این مانور سراسری چگونگی توزیع داروها و نحوه ارائه خدمت به مردم، بررسی اتصال داروخانه ها به سامانه های بیمه ، رصد فروش اجباری داروهای بدون نسخه  و ...مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر علیمرادیان در ادامه تصریح نمود: با هرگونه تخلف از جمله نگهداری،عرضه و فروش داروهای فاسد یا تاریخ مصرف گذشته،فروش محصولات قاچاق یا تقلبی،احتکار و عدم حضور مسئولین فنی در داروخانه ها برخورد قانونی خواهد شد.

وی در پایان یادآور شد، در این مانور سراسری تعداد 180 داروخانه تحت پوشش مورد بازرسی قرار گرفت.

کلید واژه ها: مانور بازرسی داروخانه ها طرح معاونت غذا و دارو اراک