بازدید معاون غذا و دارو از داروخانه پلی کلینیک تخصصی سیدالشهدا (ع) ناجا

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۰ کد : ۳۱۵۰۸ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه مدیر اداره دارو از داروخانه پلی کلینیک حضرت سید الشهداء(ع) ناجا با هدف بررسی نحوه خدمات رسانی داروخانه ها با توجه به سیاست گذاری های اخیر در حوزه دارو بازدید کرد.
بازدید معاون غذا و دارو از داروخانه پلی کلینیک تخصصی سیدالشهدا (ع) ناجا

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و داروی دانشگاه به همراه دکتر ژیلا محسنی مدیر اداره دارو، روز چهارشنبه 7 دیماه ۱۴۰۱، با هدف آگاهی از شرایط اجرای طرح دارویار و چالش ها، در داروخانه های کلینیک ها حاضر و با مدیران، دیدار و  گفتگو کرد.
در این بازدید دکتر علیمرادیان ضمن عرض خداقوت و خسته نباشید
 به جهت ارائه خدمات دارویی مطلوب به شهروندان و کادر نیروهای ناجا در استان از مسئول فنی و کارکنان داروخانه قدردانی نمود.

وی بابیان اینکه داروخانه تنها مرجع معتبر و قابل اعتماد برای تهیه دارو و فراورده های سلامت محور است، گفت: تهیه و توزیع عادلانه دارو جهت رفاه حال شهروندان، پیگیری و دقت نظر بیش از پیش همکاران داروساز را میطلبد.
وی ادامه داد:  بازرسی از مراکز عرضه کالاهای سلامت به صورت روتین و تمام وقت دستور کار این معاونت است.

کلید واژه ها: بازدید داروخانه پلی کلینیک سیدالشهدا(ع)