مشکل تامین ۵۷ قلم دارو در استان مرکزی

۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۸ کد : ۳۱۷۴۳ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: استان مرکزی در تأمین ۵۷ قلم دارو مشکل دارد.
مشکل تامین ۵۷ قلم دارو در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۱۹۳ قلم کمبود دارو به دلیل عدم تأمین ارز در کشور وجود دارد که تعداد این دارو‌ها در استان مرکزی به ۵۷ قلم می‌رسد.

"علیرضا امانی" افزود با توجه به اینکه اکنون ۲.۵ درصد تست‌های کرونا در استان مثبت بوده و گردش ویروس پایین است پیش‌بینی می‌شود در پیک جدید بیشتر افراد جامعه به این ویروس مبتلا شوند.

او گفت: سبد فروش شرکت‌های دارویی از جمله مشکلات دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بوده و اکنون دارو‌های غیر ضروری به همراه دارو‌های ضروری توسط این شرکت‌ها در اختیار دانشگاه قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک سِرم را از جمله دارو‌های ضروری برای مقابله با ویروس کرونا و آنفلوانزا عنوان کرد و ادامه داد: اکنون برای خرید سِرم از شرکت‌های داروساز باید چند داروی غیر ضروری نیز از این شرکت‌ها خریداری شود.

او همچنین با اشاره به اینکه ۱۹۳ قلم کمبود دارو به دلیل عدم تأمین ارز در کشور وجود دارد، گفت: این تعداد در استان مرکزی به ۵۷ قلم دارو می‌رسد.

کلید واژه ها: تامین دارو