تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان مرکزی
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ مهندس مریم کلبعلی مسئول نظارت بر فرآورده های لبنی اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به تشدید نظارت بر واحدهای لبنی استان مرکزی، اظهار داشت؛ در راستای ارتقاء سطح ایمنی و کیفیت محصولات غذایی و همچنین اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی، تشدید نظارت، انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر برای کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت، انجام می گیرد.
وی در ادامه با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در طی سال جاری، گفت؛ از ابتدای سال ۱۴۰1 تاکنون طبق برنامه های تشدید نظارت از تمام واحد های تولیدی لبنی در سطح استان مرکزی تعداد 35 مورد بازدید و 56 مورد نمونه برداری به انجام رسیده است.
مهندس کلبعلی در پایان افزود: در فرایند بازدید از واحدهای تولیدی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تذکرات لازم داده می شود.
نظر شما :