روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک خبر داد؛
بازدید دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک از کارخانجات سوسیس و کالباس اراک
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ،معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به همراه جمعی از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی این معاونت از کارخانه تولید فراورده های سوسیس و کالباس واقع در شهرکهای صنعتی به صورت سرزده بازدید کردند.
در این بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی در آستانه ایام نوروز، هدف از این اقدام را از وظایف ذاتی و رسالت این معاونت دانست و افزود: فراورده های گوشتی یکی از پر مصرف ترین فراورده های غذایی هستند که بهداشت و سلامت آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
دکتر علیمرادیان ادامه داد: از آنجایی که این فراورده ها در معرض آلودگی و رشد باکترهای مختلف هستند، توجه به بهداشت و سلامت آنها با بررسی و ارزیابی کیفی این محصولات، توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو به طور مداوم انجام می شود.
وی گفت: گوشت، چربی و آب مواد اصلی فراورده های گوشتی را تشکیل می دهند که با مواد دیگری از قبیل فسفات، نمک طعام و اسیدهای خوراکی ترکیب شده و مقدار مواد فوق در حد مجاز و با نظارت کارشناسان معاونت بررسی می شود.
انتهای پیام/
رسول غفاری
نظر شما :