با فروشندگان غیر مجاز دارو برخورد می‌شود

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۱ کد : ۳۲۶۲۵ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک از اجرای طرح برخورد با فروشندگان غیر مجاز دارو خبر داد.
با فروشندگان غیر مجاز دارو برخورد می‌شود

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو،دکتر علیمرادیان گفت: طرح ضربتی برخورد با فروشندگان غیر مجاز دارو، از ابتدای اسفندماه با هدف جمع آوری دارو‌های غیر مجاز در عطاری، باشگا ه‌های ورزشی و سوپر مارکت‌ها در حال اجراست.
او افزود: از ابتدای اجرای طرح تاکنون حدود ۷ عطاری متخلف پلمپ و انواع دارو‌های غیرمجاز به ارزش ۳۲ میلیون جمع آوری شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک کشف ۹ هزار و ۵۰۰ داروی قاچاق تقلبی، ۳۴۰۰ قلم داروی مخدر و کشف ۴۵۰۰ سی سی شربت متادون را از نتایج این طرح در چند روز گذشته عنوان کرد و گفت: در اجرای این طرح که تاپایان اسفندادامه دارد، واحد‌های صنفی متخلف از یک ماه تا یک سال پلمپ می‌شوند.
دکترعلیمرادیان  درادامه افزود: پیش از این هم طرح برخورد با عطاری‌های غیر مجاز نیز در استان اجرا شده بود که در طول ۱۸ ماه اجرای آن، ۸۰ عطاری متخلف پلمپ و حدود ۴۰۰ میلیون داروی قاچاق و ۳۰۰ میلیون تومان داروی مخدر کشف شد. /

کلید واژه ها: فروشندگان محصولات غیر مجاز دارو معاون غذا و دارو اراک