میزان تخصیص دارو به استان مرکزی متناسب با تعداد بیماران نیست

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۱:۰۱ کد : ۳۲۷۳۳ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۱۶
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر افزایش سرانه دارو در استان، گفت: با توجه به بیمارپذیر بودن استان مرکزی از سایر مناطق کشور، هم اکنون ضریب سرانه دارو در استان با توجه به جمعیت آن ۱.۷ درصد است که این میزان متناسب با شرایط بیمارپذیری استان نیست.
میزان تخصیص دارو به استان مرکزی متناسب با تعداد بیماران نیست

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: سرانه دارویی که به استان مرکزی اختصاص می یابد براساس جمعیت این استان است و این در حالی است که بخش قابل توجهی از ظرفیت های درمانی استان به بیماران پذیرش شده از استان های همجوار اختصاص می یابد که این بخش در آمار جمعیتی لحاظ نمی شود.

وی اظهار کرد: اگر سرانه دارویی استان به ۲ تا ۲.۲ درصد به ویژه برای داروهای خاص افزایش یابد، بخشی از مشکلات تامین دارو در استان کاهش می یابد.

دکتر علیمرادیان ادامه داد: ضریب تخصیص برای داروی انسولین با توجه به پیگیری هایی که صورت گرفت معادل ۱.۳ است همچنین در مورد داروهای سهمیه ای بیماران مشکلی در استان وجود ندارد.

وی در مورد کمبود آنتی بیوتیک در استان در ماه‌های گذشته افزود: اکنون وضعیت بهتر شده و آمار بیماران نیازمند به آنتی‌بیوتیک نیز کاهش یافته است.

دکتر علیمرادیان اضافه کرد: داروهای بیهوشی نیز با توجه به سهمیه که برای ماه های پایانی سال در نظر گرفته شده، مشکلی در این زمینه در استان وجود ندارد و برای ماه های اسفند و فروردین سال آتی برای استان سهمیه خوبی در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه بخش عمده مصرف سرم در بیمارستان ها انجام می شود، گفت: به همین منظور ۷۰ درصد سرم تحویلی به استان به بیمارستان ها تحویل داده می شود و درصدی برای بیماران سرپایی است که این سهمیه پاسخگویی نیاز استان است.

معاون غذا و دارو تصریح کرد: در زمینه تامین داروهای تولید داخل در استان مشکلی وجود ندارد و عمده مشکلات در ارتباط با برخی داروها وارداتی است که به دلیل بروز برخی مشکلات در زمینه واردات، تامین سهمیه این داروها گاهی با تاخیر مواجه می شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: در مجموع در زمینه دارو در استان مشکلی چندانی وجود ندارد و وضعیت نسبت به قبل بهتر شده است اما در زمینه داروهای شیمیایی درمانی ، سیکلو فسفامید و اتو پوزاید با کمبود این داروها در استان روبرو هستیم.

کلیدواژه‌ها: دارو اراک معاونت غذا و دارو


نظر شما :