ژورنال کلاب دوره آموزشی اندازه گیری رنگ های مصنوعی با استفاده از HPTLC
دوره آموزشی اندازه گیری رنگ های مصنوعی با استفاده از HPTLC ویژه کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک برگزار گردید.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، در این دوره آموزشی ابتدا توضیحات مفیدی در ارتباط با رنگ های مصنوعی و طبیعی و روش متداول اندازه گیری آنها توسط مهندس مریم رسولی کارشناس آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو ارایه شد. سپس روش اندازه گیری رنگ ها با استفاده از دستگاه HPTLC توسط مهندس نفیسه خوانساری سم شناس ارائه گردید و دستگاه HPTLC و مزایا و معایب استفاده از آن مورد بحث و تبادل نظر واقع شد.
در انتها نیز دوره آموزشی نمک و روش های ارزیابی آن عنوان گردید. در این دوره نمک های مجاز، نمک های غیر مجاز، نمک های رنگی و رژیمی معرفی شدند و روش های نوین ارزیابی خلوص و میزان ید آن ها مطرح شد.
نظر شما :