معاون غذا و دارو اراک: مهارت نانوا، کیفیت نان را تعیین می‌کند

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۴ کد : ۳۳۱۰۳ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵۷۳
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی به همراه تیم خبری صدا و سیمای استان و مدیر کل غله در بازدید از نانوایی های سطح شهر اراک بر نقش پررنگ مهارت نانوایان در کیفیت نان تاکید کرد.
معاون غذا و دارو اراک: مهارت نانوا، کیفیت نان را تعیین می‌کند

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو صبح امروز جهت بررسی کیفیت آرد در سطح نانوایی های سطح شهر با همراهی تیم خبری صدا و سیمای استان و مدیر کل غله از چند نانوایی بازید کرد.

وی افزود: به نقش 70 درصدی مهارت نانوا در پخت نان باکیفیت اشاره کرد و گفت: مهارت نانوا بالاخص خمیرگیر در کیفیت نان بسیار موثر است. نانوایانی که به کیفیت آرد  و تاثیر آن بر کیفیت نان اعتراض می‌کنند، حتی در پخت نان به صورت آرد کامل هم دچار مشکل می‌شوند.
وی افزود: بخش عمده‌ای از کیفیت نان، به مهارت شاطر برمی‌گردد و اگر خواب خمیر طی مدت استاندارد رعایت شود، قطعا دیگر نانوا نیازی به استفاده از افزودنی‌هایی مثل جوش شیرین برای جبران خواب خمیر پیدا نخواهد کرد.


( ۴ )

نظر شما :