پیام تبریک معاون غذا و دارو به مناسبت نوروز ۱۴۰۲

۰۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۲:۲۷ کد : ۳۳۲۰۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن را به ایرانیان و جامعه سلامت استان مرکزی تبریک گفت.
پیام تبریک معاون غذا و دارو به مناسبت نوروز ۱۴۰۲

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر عباس علیمرادیان طی پیامی تقارن بهار طبعیت و بهار قرآن را تبریک گفت.

متن کامل پیام تبریک بدین شرح است:

همکاران معزز؛
باسلام و تهنیت،
در تقارن زمانیِ عید حلول بهار سال جدید و آغاز ماه معظّم رمضان‌المبارک که همۀ آدمیان بر سفرۀ ضیافت الهی دعوت شده‌اند تا از آن بساط پُر برکت لقمه وتحفه ی الهی برگیرند و از شجرۀ طیّبۀ نزولات آسمانی خوشه برچیندد، گویی «عید در عید» ما ایرانیان مسلمان رخ نموده است.
همه ما در سالی که گذشت، دورانی پرفراز و نشیب و متعالی را در عرصه کیفیت و نظام سلامت و احقاق حقوق مردم گذراندیم.
در این مدت کوشیدیم تا با همراهی یکدیگر و در مسیر اهداف دولت مردمی سیزدهم از سلامتی، بهداشت و ایمنی عمومی دفاع جانانه کنیم.
بی گمان حضور موفق و تحولی حوزه غذا و دارو در عرصه های علمی و نظارتی، مرهون بردباری و تلاش بی وقفه شماعزیزان در ایجاد بستر مناسب برای تداوم خدمات مفید و موثر به ملت عزیز است.
کوشش فرد فرد شما همکاران محترم را ارج می نهم و از درگاه خداوند متعال آغاز سالی توام با سلامتی، سعادت و بهروزی برایتان آرزومندم .

کلید واژه ها: تبریک نوروز معاونت غذا و دارو