تداوم طرح تشدید بازرسی های سلامت نوروزی از واحدهای تولیدی و مراکز عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی

۰۴ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۵ کد : ۳۳۲۴۳ اخبار اصلی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، مهندس آرامش میرزایی کارشناس واحد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک گفت:کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی از آغاز طرح سلامت نوروزی تا به امروز با تشدید نظارت های نوروزی ۴۶ مورد بازدید از واحدهای تولیدی و مراکز عرض لوازم آرایشی و بهداشتی داشتند.
وی در ادامه گفت: نظارت بر توزیع ،تولید و عرضه کالاهای سلامت محور هدف اصلی معاونت غذا و داروی دانشگاه با هدف تامین سلامت مردم است.
کارشناسان این حوزه در واحدهای تولیدی کنترل مواد اولیه،کنترل خط تولید،موارد نه گانه مندرج بر روی کالا و فرایند تولید را همواره مد نظر دارند تا کالای تولیدی منطبق بر موازین استاندارد باشد.

کلید واژه ها: تشدید نظارت ها ایام نوروز معاونت غذا و دارو اراک