توزیع مستمر انواع سرم تزریقی در داروخانه‌های استان مرکزی

۰۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۴ کد : ۳۳۲۹۶ اخبار اصلی
دکتر ناظری؛ مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از توزیع مستمر انواع سرم تزریقی در داروخانه‌های استان مرکزی طی تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان خبر داد.
توزیع مستمر انواع سرم تزریقی در داروخانه‌های استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ دکتر آزاده ناظری مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با توجه به پیگیری های و هماهنگی با شرکت‌های پخش فرآورده‌های سلامت محور، برنامه ریزی دقیق و پایش مستمر توزیع انواع سرم تزریقی در تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان در دستور کار کارشناسان مرتبط معاونت غذا و دارو قرار دارد.

وی افزود: در هفته آخر سال گذشته ،45 هزار عدد از انواع سرم‌های تزریقی در اختیار داروخانه‌های شبانه روزی و بیمارستانی استان قرار گرفته است.

مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان اراک تصریح کرد: با پیگیری‌های به عمل آمده توسط دانشگاه و مساعدت سازمان غذا و دارو در ۲ ماه پایانی سال جمعاً ۸۰۰ هزار عدد سرم تزریقی در استان توزیع شد.

کلید واژه ها: توزیع سرم اراک