پایش نوروزی محصولات غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ مهندس گلستانی ، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد: به منظور تشدید نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز ۱۴۰۳، پایش محصولات در سطح عرضه توسط کارشناسان نظارت بر موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی در سطح استان در قالب کمپین تشدید نظارت نوروزی انجام می شود.
وی افزود: با توجه به قرار گیری در آستانه نوروز و ایام ماه مبارک رمضان و همچنین افزایش خرید مواد غذایی و محصولات بهداشتی و لزوم دسترسی مردم به محصولات سلامت محور؛در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان تیم های بازرسی اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک به صورت مستمر از مراکز عرضه مواد غذایی و بهداشتی بازدید به عمل آورده و بازرسان در زمان بازدید در صورت مشاهده موارد عدم انطباق در محصولات غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی اقدامات قانونی لازم را انجام می دهند.
گفتنی است؛ بازرسان ضمن بازدید از فروشگاه ها و مراکز پخش در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق در محصولات غذایی و آشامیدنی، اطلاعات کالای نامنطبق را در سامانه برخط audit ثبت و اقدامات قانونی لازم را انجام خواهند داد.
انتهای پیام.
نظر شما :