کسب رتبه عالی پورتال معاونت غذا و دارو اراک در نتایج نیمسال دوم ۱۴۰۱ پورتال دانشگاه

۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۲ کد : ۳۳۴۰۴ اخبار اصلی
معاونت غذا و دارو در بین ۶۸ پورتال دانشگاه در نیمسال دوم ۱۴۰۱ عنوان رتبه عالی رو از سوی اداره فناوری و اطلاعات برای چندمین سال متوالی کسب کرد.

به گزارش ایفدانا و به نقل از  روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، با توجه به روال سالیان گذشته وپیروآیتم های ارزیابی مد نظر دستگاههای نظارتی (کشوری واستانی)، زیرپورتال های دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، درارزیابی نیم سال دوم ۱۴۰۱  پورتالها درپنج سطح عالی ، خوب ، متوسط ، ضعیف، خیلی ضعیف  دسته بندی شدند که زیرپورتال معاونت غذا ودارو در سطح عالی قرارگرفت.

این ارزیابی به صورت مداوم از سوی اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه صورت گرفته است.

کلید واژه ها: کسب رتبه پورتال معاونت غذا و دارو