کشف بزرگترین انبار داروهای تقلبی و غیرمجاز در اراک

۲۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۳ کد : ۳۳۶۵۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یک انبار غیرقانونی نگهدارنده داروهای گیاهی و شیمیایی و مخدر کشف شد.
کشف بزرگترین انبار داروهای تقلبی و غیرمجاز در اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: طبق بررسی انجام شده و اطلاعات جمع‌آوری شده از ماه‌های قبل، یک انبار در یکی از محله شهرهای اراک که محل انباشت گیاهان دارویی، داروهای گیاهی و شیمیایی شناسایی شد.

وی افزود: این محصولات و اقلام کشف شده در شرایط غیر استاندارد و کاملا غیر بهداشتی نگهداری و سپس توزیع می‌شد کشف شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه در این انبار برخی داروهای مخدر نیز کشف شد ادامه داد: اقلام زیادی از لحاظ حجم در این مکان وجود داشت که کشف و ضبط شد.

علیمرادیان خاطرنشان کرد: این مواد توسط افراد بسته‌بندی و در سطح عطاری‌ها و داروخانه‌ها به عناوین مختلف توزیع می‌شد.

کلید واژه ها: کشف کشف داروی غیر مجاز اراک