کارگاه آموزشی اجرای بخشنامه و دستورالعمل اخذ کد IRC از طریق سامانه TTAC
جلسه آموزشی درخصوص محصولات آرایشی بهداشتی و سلولزی و نیز شناسه گذاری محصولات، ویژه مسئولین فنی کلیه شرکتهای تولیدی محصولات آرایشی و بهداشتی استان برگزار گردید.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس فریده گلستانی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی اراک بیان کرد: در این دوره مراحل انجام ثبت منبع ، ثبت فرآورده (صدور و تمدید IRC) ، شناسه گذاری ، ثبت فرآورده تولید قراردادی و...... آموزش داده شد . این دوره ی شش ساعته با حضور مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی و کلیه کارشناسان حوزه آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در تاریخ پنجشنبه مورخ ۱۴۰۲/۲/۲۱ برگزار گردید .
نظر شما :