اقدامات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی طی پنج روز دوم بهار ۹۸
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر عباس علیمرادیان افزود: با اجرای طرح ستاد نوروزی، تشدید نظارت و بازرسی از اماکن دارویی و تولیدات مواد غذایی در دستور کار این معاونت قرار گرفت؛ این طرح با تشکیل ۳ اکیپ شامل بازرسی از داروخانه ها خصوصی و دولتی، بازرسی از مراکز تولید مواد غذایی، بازرسی از فروشگاه های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و همچنین تشکیل کشیک آزمایشگاه مواد غذایی و آرایشی که توسط بازرسان بهداشتی و نظارتی بر مواد غذایی انجام می شود، اجرا شد.
وی اظهار داشت: طی این مدت از واحدهای تولید مواد غذایی و مراکز عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی نیز ۳۶ مورد بازدید صورت گرفته که ۲۰ مورد از واحدهای تولید مواد غذایی و ۱۶ مورد از عرضه کنندگان لوازم آرایشی بهداشتی بوده است.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: در طول این مدت، ۸۷ نمونه ارسال شده به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی از طرف معاونت بهداشتی و اداره نظارت بر مواد غذایی نیز مورد کنترل قرار گرفته است.
انتهای پیام/
رس.ل غفاری
نظر شما :