در پیامی صورت گرفت؛

۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی ایران مبارک

۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۴:۲۷ کد : ۳۴۵۰ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.
۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی ایران مبارک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک با صدور پیامی فرا رسیدن 12 فروردین "روز جمهوری اسلامی ایران" را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز 12 فروردین روز تحقق آرمان‌های بلند و بلوغ فکری و سیاسی ملت در سایه اسلام عزیز و رهبری مراد و مرشد و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی قدس سره الشریف و روز تحقق وعده حق‌تعالی در بذل عزت و بزرگی بر مستضعفان جهان و تلالو زرین بهار آزادی با تکیه بر ارکان نظام اسلامی است. اراده و خواست مردم مسلمان در انتخاب نظام جمهوری اسلامی به عنوان الگوی حکومتی و نظام سیاسی کشور که بر اصول، مبانی و تعالیم مکتب انسان‌ساز اسلام و مردم‌سالاری دینی تکیه دارد، الگویی جامع، کارآمد و برخوردار از ظرفیت‌های بالنده و مطمئن برای اداره جوامع بشری را به جهانیان عرضه کرد. ملت آگاه و غیور ایران همواره بر حرکت در این مسیر نورانی که جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر، استوار بوده و خواهد ماند. درخشندگی اقتدار و صلابت نظام جمهوری اسلامی و محبوبیت روزافزون مردمی و جهانی آن که به برکت استقامت و پایداری ملت ایران و درایت و هوشمندی رهبری معظم انقلاب اسلامی در ادوار مختلف حاصل شد، حقیقت انکارناپذیری است که امروز بیش از هر زمان دیگری مورد اعتراف دوست و دشمن واقع گردیده و نور امید را در دل محرومان و مستضعفان جهان برافروخته است. همچنین آن روز، همه چیز بوی تازگی می داد. نخستین بهار، در آزادی و آزادگی قدم به کوچه های شهر می نهاد و از فریاد گلوله و بوی تند باروت، خبری نبود. آمده بودید تا بهار را در وطن، جاودانه سازید. روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، فرا رسیدن این روز فرخنده و بهار انقلاب را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، جامعه دانشگاهی و مردم متدین ایران ارجمند تبریک و تهنیت عرض می نماید.

کلید واژه ها: 12 فروردین پیام