پیام تسلیت معاون غذا و داروی اراک در پی درگذشت مهندس مریم رسولی

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۰ کد : ۳۴۶۸۰ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو در پیامی درگذشت همکار گرامی خانم مهندس مریم رسولی کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه را تسلیت گفت.
پیام تسلیت معاون غذا و داروی اراک در پی درگذشت مهندس مریم رسولی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در پی درگذشت مهندس مریم رسولی مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتم زده بـه انتظار بنشیند و این، بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.
درگذشت غم انگیز همکار عزیز و ارزشمندمان خانم مهندس مریم رسولی کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو را به همکاران دانشگاهی، بویژه دوستان و همکاران عزادار حوزه معاونت غذا و دارو و همچنین خانواده داغدار آن مرحومه تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.
از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت واسعه الهی و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم .

کلید واژه ها: پیام تسلیت