تقدیر از واحدها و صنایع غذایی برتر استان مرکزی+فیلم
در جلسه ای به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، از واحدهای تولیدی غذایی به دلیل رعایت استاندارهای لازم و شاخص های کیفی تجلیل شد.
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، گفت: ۵۰۰ کارخانه سلامت محور در استان فعالیت دارند که ۲۵۰ کارخانه و ۶۰ کارگاه در این حوزه فعالیت می کنند و با توجه به تعامل خوبی که بین صنایع و سازمان غذا و دارو قرار دارند، فرآورده های تولیدی در استان در سطح بالایی از جهت کیفیت قرار دارند.
میرنظامی مدیرکل استاندارد استان مرکزی نیز گفت: کشور ما علیرغم مشکلات متعدد نظیر جنگ، تحریم و همچنین بلایای طبیعی، در بحث توسعه شاخص های انسانی همواره، سرآمد بوده و رتبه قابل قبولی داشته و دارد.
نظر شما :