بررسی چالش های و مشکلات حوزه آزمایشگاه کنترل مواد غذایی

۰۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۸ کد : ۳۵۴۰۳ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۳۴۷
جلسه ای در خصوص اهمیت افزایش دامنه عملکرد و استفاده از بالاترین سطح تجهیزات در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی با حضور معاون غذا و دارو و مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.
بررسی چالش های و مشکلات حوزه آزمایشگاه کنترل مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ دکتر علیمرادیان در این جلسه با تاکید بر اهمیت آزمایشگاه و وظایف کنترلی آن، اظهار کرد: آزمایشگاه به عنوان یک نهاد کنترلی می‌تواند در تضمین کیفیت محصولات غذایی و همچنین سلامت آنها نقش مهمی را ایفا نماید .
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه تجهیز آزمایشگاه این معاونت اظهار کرد: فضای فیزیکی این آزمایشگاه نیز در حال توسعه و روبه افزلیش میباشد.
مدیر آزمایشگاه استان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آزمایشگاه و برنامه‌های پیشروی این مدیریت، اظهار داشت: نتایج حاصل از این اقدامات در جهت بهبود عملکرد آزملیشگاه های همکار و نحوه خدمت رسانی به واحد های تولیدی و رفع نیاز های آنها می باشد.
در ادامه این جلسه تصمیاتی  بر لزوم ارتقا تجهیزات آزمایشگاه با حضور مدیران بررسی و اتخاذ گردید

 

کلیدواژه‌ها: بررسی چالش های و مشکلات آزمایشگاه کنترل مواد غذایی


( ۱ )

نظر شما :