اهمیت نظارت مداوم و مستمر بر محصولات سلامت محور

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۵ کد : ۳۵۵۸۹ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در نشست با معاون و مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، تاکید کرد: نظارت بر کیفیت محصولات سلامت محور، همواره حایز اهمیت بوده است.
اهمیت نظارت مداوم و مستمر بر محصولات سلامت محور

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر امانی، بر تلاش برای کاهش مشکلات و چالش های این حوزه و کمتر شدن دغدغه مردم در مراکز درمانی و داروخانه ها تاکید کرد.
وی همچنین افزود: محصولات تولیدی واحدهای صنعتی سلامت محور همواره باید زیر ذره بین کارشناسان حوزه غذا و دارو باشند تا محصولی با کیفیت و سالم را تولید و به دست مردم برسانند.
دکتر «علیمرادیان» معاون غذا و دارو، دکتر «ناظری» مدیر اداره دارو، مهندس «گلستانی» مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، دکتر «غفاری» سرپرست آزمایشگاه کنترل مواد غذایی از اعضای این نشست هم اندیشی بودند که به بیان مسائل هر حوزه پرداختند.

کلید واژه ها: نشست بررسی مسائل و مشکلات رئیس دانشگاه علوم پزشکی معاونت غذا و دارو