۲۷۴ بازرسی از داروخانه‌های استان مرکزی

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۱ کد : ۳۵۶۰۵ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در سه ماهه ابتدای امسال ۲۷۴ مورد بازرسی از داروخانه‌های استان انجام شد.
۲۷۴ بازرسی از داروخانه‌های استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛  دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بازرسی از داروخانه‌ها به‌صورت روزانه طی سه شیفت صبح، عصر و شب انجام می‌شود.
دکتر علیمرادیان با بیان اینکه در این بازدید‌ها تمامی داروخانه‌های استان مورد رصد و بررسی قرار می‌گیرند، افزود: علاوه بر این، برخی اوقات مانور‌های تشدید بازرسی همراه با گشت‌های مشترک سایر ارگان‌های دولتی صورت می‌پذیرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک  عنوان کرد: در تمامی بازرسی های انجام شده حضور و عدم حضور مسئول فنی، گران فروشی بررسی و ثبت اطلاعات توزیع و عرضه داروها و شیرخشک رژیمی در سامانه زنجیره تامین ( تیتک )  توسط بازرسین رصد می گردد تا بدست مصرف کننده اصلی رسیده باشد.

کلید واژه ها: بازرسی داروخانه‌ها سه ماهه معاونت غذا و دارو اراک