ارتقاء توان علمی کارشناسان معاونت در "آشنایی با تقلبات مواد غذایی و نحوه تشخیص آن ها"
به گزارش خبرنگار ایفدونا از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، مهندس فریده گلستانی مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اعلام این مطلب افزود: باهدف ارتقاء توان علمی کارشناسان مرتبط با صنایع غذایی دوره آموزشی "آشنایی با تقلبات مواد غذایی و نحوه تشخیص آن ها" با حضور مدرس دکتر کریمیان خسرو شاهی و کارشناسان معاونت غذا و دارو، بکارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه ای بهداشت و درمان تابعه در محل معاونت غذا و دارو به مدت 8 ساعت طی دو روز برگزار گردید.
وی گفت: در این دوره آموزشی کارشناسان با انواع تقلبات رایج در مواد غذایی نظیر افزودنی ها و بهبود دهنده ها در صنعت روغن، آرد و نان کاربرد آنزیم ها در صنایع آرد و لبنیات و افزودنی های ( تقلبات ) مربوط به دخل و تصرف و مواد خنثی کننده در شیر آشنا شدند.
نظر شما :