پلمپ دو عطاری متخلف با کشف ۴۱۰۰ عدد قرص غیرمجاز و مخدر در اراک

۲۰ تیر ۱۴۰۲ | ۱۹:۵۴ کد : ۳۵۷۶۷ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک خبر داد: در بازرسی مشترک با نیروهای پلیس اماکن دو واحد عطاری متخلف با کشف ۴ هزار و ۱۰۰ عدد انواع قرص غیرمجاز حاوی مواد روانگردان شیشه و مخدر پلمپ شد.
پلمپ دو عطاری متخلف با کشف ۴۱۰۰ عدد قرص غیرمجاز و مخدر در اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: با پیگیری‌های کارشناس واحد فرآورده‌های طبیعی، طب سنتی و مکمل، در بازدید نامحسوس تیم بازرسی معاونت غذا و دارو و پلیس اماکن از دو عطاری در شهر اراک، مقادیری محصولات قاچاق و داروی مخدر ضبط و پلمپ شد.

وی افزود: در این رابطه ۱۳۰۰ عدد داروهای مخدر به ارزش ریالی ۱۲۰ میلیون ریال و ۲۸۰۰ عدد داروهای تقلبی و غیر مجار به ارزش ۸۰ میلیون ریال کشف و ضبط و دو خودرو که برای توزیع قرص استفاده میشد با حکم دادستانی شهرستان اراک توقیف گردید.

معاون غذا و دارو از شهروندان خواست هنگام خرید از عطاری‌ها به سلامت محصول و به ویژه مجوزهای بهداشتی آن توجه کافی را داشته باشند و به هیچ عنوان تحت تاثیر سودجویانه در امر درمان قرار نگیرند.

کلید واژه ها: عطاری پلمپ