ممنوعیت عرضه و فروش هرگونه دارو خارج از داروخانه

۰۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۸ کد : ۳۶۰۹۹ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از ممنوعیت عرضه و فروش هرگونه دارو در مراکز غیرمجار خبر داد.
ممنوعیت عرضه و فروش هرگونه دارو خارج از داروخانه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ علیمرادیان گفت: سال گذشته با هماهنگی دستگاه‌های مربوطه در ۲۰۰ مورد بازرسی از عطاری‌ها ۵۳ واحد پلپ شد.
او افزود: در این بازرسی‌ها بیش از ۷۰۰ قلم داروی غیرمخدر و بیش از ۱۲۰ قلم داوری مخدر به ارزش ۲۲۰ میلیون تومان کشف شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گفت: در ۲۵ مورد بارزسی امسال هم ۷ عطاری پلم شد و ۶۰ میلیون تومان داروی مخدر و ۹۰ میلیون تومان هم داروی غیر مخدر کشف شد.
علیمرادیان با بیان اینکه دارو از طریق زنجیره تامین در داروخانه‌ها توزیع می‌شود و صحت زنجیره در خارج از داروخانه‌ها تامین نمی‌شود به مردم توصیه کرد دارو‌های مورد نیاز خود را از فقط از داروخانه‌های تهیه کنند.
او عرضه هرگونه فراورده‌های دارویی از طریق دیجی کالا، فضای مجاری، عطاری‌ها، سوپرمارکت‌ها را غیرقانونی عنوان کرد و افزود: فروشندگان متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی و برابر قانون با آن‌ها برخورد می‌شود.

کلید واژه ها: ممنوعیت عرضه و فروش دارو خارج از داروخانه