معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد؛

ممنوعیت فروش دارو خارج از داروخانه‌ها

۰۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۹:۵۴ کد : ۳۶۲۸۰ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک از ممنوعیت فروش دارو در مراکز غیرمجار خبر داد.
ممنوعیت فروش دارو خارج از داروخانه‌ها

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ علیمرادیان گفت: پارسال با هماهنگی دستگاه‌های مربوط در ۲۰۰ مورد بازرسی از عطاری‌ها، ۵۳ واحد تعطیل شد.

او با اشاره به اینکه در این مدت بیش از ۸۰۰ قلم داروی مخدر  و غیرمخدر کشف شد افزود: امسال هم در ۲۵ مورد بارزسی، هفت عطاری پلمپ شد و ۶۰ میلیون تومان داروی مخدر و ۹۰ میلیون تومان هم داروی غیر مخدر کشف شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه دارو از زنجیره تامین در داروخانه‌ها توزیع می‌شود به مردم توصیه کرد دارو‌های مورد نیاز خود را از تنها از داروخانه‌ها تهیه کنند.

علیمرادیان عرضه هرگونه فرآورده‌ دارویی از طریق دیجی کالا، فضای مجاری، عطاری‌ها، فروشگاه های بزرگ را غیرقانونی دانست و تاکید کرد: فروشندگان متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی و برابر قانون با آنها برخورد می‌شود.

کلید واژه ها: ممنوعیت فروش دارو داروخانه