معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد:

شیرخشک توزیع شده در استان مرکزی ناکافیست

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۳ کد : ۳۶۷۱۵ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شیر خشک در این استان توزیع می شود اما مقدار آن کافی نیست.
شیرخشک توزیع شده در استان مرکزی ناکافیست

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر علیمرادیانغ در پاسخ به این سوال که دانشگاه علوم پزشکی برای رفع کمبود شیر خشک در استان چه اقداماتی انجام داده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه در این هفته بیش از 50 تن شیر خشک رگولار از سوی شرکت های پخش سایه ثمن و آدورا در بازار توزیع شده اما آن مقداری که در حال توزیع است، کافی نیست.

وی افزود: شیر خشک توزیع شده در میان داروخانه های استان طی هفته اول به پایان می رسد.

علیمرادیان ادامه داد: شرکت ها شیر خشک را توزیع می کنند اما موجودیِ داروخانه ها خیلی زود به پایان می رسد.

وی بیان کرد: البته به نظر می رسد تعدادی از خانواده ها نیز بیش از نیاز خریداری می کنند که سبب می شود با کمبود مواجه شویم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مشکل کمبود شیرخشک کشوری است، بیان کرد: از آنجایی که مواد اولیه تولید شیر خشک به کشور وارد می شود، تحریم ها در این خصوص تاثیراتی داشته است.

کلید واژه ها: توزیع شیر خشک معاونت غذا و دارو اراک