طراحی سامانه مدیریت یکپارچه خدمات دارویی مراکز در مانی تابعه

۲۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۳ کد : ۳۶۷۹۴ اخبار اصلی
جلسه ای در خصوص تشکیل کارگروه تخصصی جهت طراحی آیتم ها و شاخص های مورد نیاز شبکه یکپارچه خدمات دارویی مراکز درمانی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
طراحی سامانه مدیریت یکپارچه خدمات دارویی مراکز در مانی تابعه

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر آزاده ناظری مدیر دارویی معاونت غذا و دارو بیان کرد: در این جلسه با تشکیل کارگروه تخصصی شامل مدیریت فناوری و اطلاعات دانشگاه، معاونت غذا و دارو و داروخانه های مراکز درمانی منتخب حضرت ولیعصر(عج)، امیر کبیر و حضرت امیرالمومنین(ع)، آیتم ها و شاخص های مورد نیاز شناسایی و در اختیار واحد فناوری دانشگاه به منظور طراحی سامانه مورد نظر قرار گیرد.

وی افزود: در این جلسه نحوه نظارت بر ورود و خروج توسط معاونت، فرآیند های خرید متمرکز، نیمه متمرکز و غیر متمرکز توسط کارشناسان شرکت توضیح داده شد و برخی سوالات توسط کارشناسان مطرح و بحث و تبادل نظر گردید.

کلید واژه ها: سامانه مدیریت یکپارچه