ممنوع بودن فروش دارو خارج از داروخانه

۱۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۲ کد : ۳۷۲۰۹ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: توزیع و فروش دارو خارج از داروخانه ها تخلف و ممنوع است.
ممنوع بودن فروش دارو خارج از داروخانه

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر علیمرادیان افزود: دارو تنها در شبکه داروخانه ها قابل فروش است و هرگونه فروش و تحویل دارو خارج از داروخانه ها تخلف است.

او گفت: مشاهده شده که برخی از فروشگاه های الکترونیکی در فضای مجازی اقدام به فروش و توزیع دارو می کنند که اینگونه عرضه دارو بدون مجوز، غیرقانونی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: برخی باشگاه های ورزشی، عطاری ها و کافه ها اقدام به فروش و عرضه دارو با تغییر شکل دارو ها و با عناوینی مثل معجزه لاغری که استفاده از این داروها عواقب خطرناکی در پی دارد.

به گفته علیمرادیان عرضه دارو خارج از داروخانه‌ها قاچاق محسوب شده و بازرسان معاونت غذا و دارو در گشت‌های مشترک با تجویز و عرضه دارو در خارج از داروخانه‌ها به شدت برخورد کرده و واحد‌های صنفی متخلف را تعطیل و یا لغو مجوز خواهند کرد.

کلید واژه ها: ممنوع بودن دارو داروخانه ها معاون غذا و دارو اراک