واکسن ایرانی آنفلوآنزا در داروخانه‌های استان مرکزی توزیع شد

۱۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۹ کد : ۳۷۲۵۱ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: توزیع واکسن ایرانی آنفلوآنزا در داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی آغاز شد.
واکسن ایرانی آنفلوآنزا در داروخانه‌های استان مرکزی توزیع شد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک امسال قبل از شروع پاییز، واکسن ایرانی آنفلوآنزا در داروخانه‌ها توزیع شده و طبق اعلام سازمان غذا و دارو طی چند روز آینده واکسن های آنفلوآنزا وارداتی نیز توزیع خواهند شد.

وی ادامه داد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا پیش از فصل سرما است چرا که ۲ تا سه هفته پس از تزریق واکسن آنفلوآنزا ایمنی در بدن فرد بوجود می آید.

این مسوول تاکید کرد: یکی از مهمترین راه‌ها برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا استفاده صحیح از ماسک است.‌

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: برای مادرانی که در دوران بارداری و یا شیردهی به سر می‌برند، با نظر پزشک معالج، منعی برای دریافت واکسن آنفلوآنزا وجود ندارد.

علیمرادیان افزود: گروه‌های پر خطر از جمله بیماران خاص و صعب العلاج، مبتلایان به بیماری‌های مزمن، جانبازان شیمیایی، افراد بالای ۵۰سال و مادران باردار دارای اولویت استفاده از واکسن آنفلوآنزا هستند.

کلید واژه ها: توزیع واکسن آنفلوانزا اراک معاون غذا و دارو اراک