بررسی مشکلات حوزه دارویی شهر جاورسیان در معاونت غذا و دارو

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۹ کد : ۳۷۲۷۶ اخبار اصلی
مسائل و مشکلات حوزه دارو در شهرستان جاورسیان با حضور معاون غذا و دارو و مدیر اداره دارو مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی مشکلات حوزه دارویی شهر جاورسیان در معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه‌ای با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو ، دکتر ناظری مدیر اداره دارو و دکتر اسدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب برگزار شد، مسائل و مشکلات حوزه دارو در این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر علیمرادیان معاون غذا ودارو دانشگاه در این جلسه اظهار داشت: رفع مشکلات مردم بخصوص در تهیه دارو جزو اولویت های اصلی معاونت غذا و دارو دانشگاه در مقطع کنونی بوده و همه ما در برابر رفع مشکلات دارویی موجود مسئول و پاسخگو هستیم و باید در انجام وظایف محوله پیگیری جدی داشته باشیم.
همچنین در این جلسه مدیر اداره دارو نیز گفت: معاونت غذا و دارو سعی دارند تا مشکلات حوزه های مربوطه را تا حد توان برطرف کنند و مهم‌ترین حوزه یعنی حوزه دارو را که نیز سهم بسزایی دارد، تقویت کند.

در این جلسه چالش‌های فراروی شهر جاورسیان؛ موضوعاتی از قبیل وضعیت دیروز و امروز ، نحوه پرداخت بدهی به شرکت‌های دارویی و پخش دارو، حفظ و ارتقای  تامین دارو و داروخانه های خصوصی در این منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کلید واژه ها: جاورسیان شهرستان خنداب بررسی وضعیت دارویی