معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد:

معاون غذا و دارو دانشگاه: رفع کمبود و ثبات عرضه ی شیرخشک در شهریور ماه

۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۶ کد : ۳۷۳۸۷ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از توزیع تعداد ۲۰ هزار قوطی شیر خشک از اواسط شهریور توسط شرکت های پخش دارو خبر داد.
معاون غذا و دارو دانشگاه: رفع کمبود و ثبات عرضه ی شیرخشک در شهریور ماه

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکترعباس علیمرادیان معاون غذا و دارو با اعلام این خبر گفت: طی مکاتبات صورت گرفته با مسئول بخش مکمل وزارت بهداشت،سهمیه خوبی جهت اختصاص شیر خشک به استان مرکزی در نظر گرفته شد و در حال حاضر برندهای مختلف شیرخشک در سطح داروخانه های استان عرضه می شود.

وی اظهارداشت: بالغ بر ۳۰ هزار قوطی شیرخشک نان،۳۰ هزار قوطی شیرخشک ببلاک و ۳۰ هزار قوطی شیر خشک آپتامیل به استان مرکزی اختصاص یافته است و در سطح داروخانه های استان در حال عرضه می شود.

وی خاطر نشان کرد: کمبود برخی برندهای شیر خشک در داروخانه ها مشکلاتی را برای خانوارها ایجاد کرده اما جایگزینی آنها با شیرخشک های موجود، در ۹۰ درصد مواقع مشکلی برای کودکان شیرخوار ایجاد نمی کند.

وی تصریح کرد: عرضه ی شیرخشک در ماه جاری به ثبات پایداری می رسد و کمبود این ماده غذایی جبران خواهد شد.

کلید واژه ها: رفع کمبود و ثبات عرضه ی شیرخشک معاون غذا و دارو اراک