ایجاد داشبورد مدیریتی دارو برای نخستین بار در استان مرکزی

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۳ کد : ۳۷۸۴۰ اخبار اصلی
جلسه ای در خصوص طراحی ایجاد داشبورد مدیریتی اختصاصی جهت کنترل مصرف و خرید تجهیزات مصرفی مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی با حضور معاون غذا و دارو برگزار شد.
ایجاد داشبورد مدیریتی دارو برای نخستین بار در استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرایدان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اعلام این خبر گفت: این داشبورد به منظور مدیریت و نظارت بر توزیع، مصرف و تجویز دارو در تمامی بیمارستان‌های تابعه این دانشگاه طراحی می شود.

وی با بیان اینکه با این سامانه می‌توان شیوه تجویز و مصرف دارو را بر اساس بیمار، پزشک، بخش و دیگر موارد، استخراج و به صورت آنلاین مشاهده کرد، افزود: همچنین گزارش تداخلات دارویی، داروهای پر هزینه، داروهای پر مصرف و غیره در این سامانه ارائه می‌شود.

علیمرادیان در ادامه تصریح کرد: همچنین این سامانه کاربرد زیادی در اجرای طرح تحول نظام سلامت دارد و تاکنون توسط برخی استان ها درخواست شده است.

وی مشاهده لیست داروهای بیمارستان‌ها، نظارت بر ارائه دارو به بیماران، مشاهده تشخیص بیماری و نسخ صادر شده برای بیمار بر اساس آن تشخیص را از دیگر قابلیتهای این داشبورد دارویی عنوان کرد.

کلید واژه ها: داشبورد مدیریتی دارو