خط قرمز سازمان غذا و دارو، کیفیت است

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۳ کد : ۳۸۰۰۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۱۹
مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، کیفیت را خط قرمز سازمان غذا و دارو و دانشگاه‌ها دانست.
خط قرمز سازمان غذا و دارو، کیفیت است

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، محمود آل بویه در نخستین گردهمایی تخصصی مدیران نظارت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، گفت: از فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی از تولد تا مرگ استفاده می‌شود و هم اکنون مهمترین چالش فراوانی اقلام آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی در بازار است.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو افزود: فراورده‌های آرایشی و بهداشتی هم در تولید و هم در مصرف حیطه وسیعی را تشکیل می‌دهد و کیفیت این محصولات مانند صخره‌ای است که پشت آن سلامت ۸۵ میلیون ایرانی قرار دارد.

فرشته میرزازاده معاون توسعه و منابع سازمان غذا و دارو نیز در این گرد‌همایی گفت: مدیران نظارتی و کارشناسان حوزه فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی جزو نخستین گروه‌هایی بودند که در زمان شیوع کرونا وارد میدان شد و بیشترین خدمات را در تامین اقلام حفاظتی و بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا بیماری ارائه کردند که قابل قدردانی است.
لازم به ذکر است حوزه آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در ارزیابی عملکرد در سال 1401 رتبه برتر را اخذ کرد.


نظر شما :