توزیع یک میلیون سرم از ابتدای مرداد امسال در استان مرکزی

۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۲ کد : ۳۸۱۵۴ اخبار اصلی
مدیر نظارت بر امور دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یک میلیون سرم از ابتدای مرداد در استان مرکزی توزیع شده است.
توزیع یک میلیون سرم از ابتدای مرداد امسال در استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر آزاده ناظری مدیر اداره دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:در حال حاضر در استان مرکزی با کمبود دارویی مواجه نیستیم.

وی افزود: فروش داروها در فصول مختلف متغیر است و خصوصا در فصل پاییز و زمستان فروش داروهای مسکن برای سرماخوردگی و آنفلوآنزا افزایش می‌یابد اما کمبود دارویی در استان مرکزی دیده نمی‌شود.

مدیر نظارت و ارزیابی بر مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: مردم بدون نسخه و به صورت سر خود از مصرف دارو اجتناب کنند چرا که استفاده خودسرانه دارو مخصوصا آنتی بیوتیک‌ها بیماری را تشدید کرده و مردم باید از این کار پرهیز کنند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر کمبودی هم به لحاظ سرم و آنتی بیوتیک در استان مرکزی نداریم و هر فردی با ارائه نسخه پزشک و مراجعه به داروخانه می‌تواند سرم و آنتی بیوتیک لازم را تهیه کند.

این مسئول خاطرنشان کرد: از ابتدای مرداد ماه امسال تا کنون یک میلیون سرم تزریقی در استان مرکزی توزیع شده است.

کلید واژه ها: سرم آنتی بیوتیک بیماری‌های پاییز مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل دکتر ناظری